FESTARIMEIKIT: Glittermeikki

glittermeikki
Glitteriä näkee tänä vuonna meikkitrendeissä myös pikkujoulukauden ulkopuolella! Erityisesti kesän festarit houkuttelevat kokeilemaan runsasta ja kimaltelevaa glittermeikkiä.

Festarikesä lähestyy vauhdilla! Meillä ei ole vielä  festarilippuja hankittuna, mutta ainakin Milja aikoo suunnistaa heinäkuussa Ruisrockiin ja Anniina pohdiskelee osallistumistaan Flow'n tai Ruissiin. Festareista innostuneina päätimme testata muutamaa erikoisempaa meikkikokeilua, jotka voisivat toimia hyvin festareilla. Tässä ensimmäisessä postauksessa näytämme, kuinka tehdään vahva glittermeikki!

Glittermeikissä ideana on tietysti koristella kasvot suurella määrällä glitteriä. Käyttämämme glittergeeli on hankittu Aprillista, isommat glitterit ja koristeet ovat Suomalaisen kirjakaupan askarteluosastolta. Koska silmänympärysiho on herkkää aluetta, tätä meikkiä tehdessä kannattaa tunnustella, etteivät glitterit ala tuntua hankaavilta tai ikäviltä. Miljan iholle ei syntynyt minkäänlaista ärsytysreaktiota, joten glitteriä uskalsi lisätä runsaasti. Meikkiä voi myös soveltaa siten, että suuntaa glitteriä enemmän silmän ulkonurkasta ohimoille päin, jos silmänalusihon glitteröinti huolettaa!

 

glittermeikki

glittermeikki

Tuotteet


Meikkipohja:
MAC Studio Waterweight
Essence Camouflage 2in1 powder & make-up
Sephora Collection MicroSmooth Baked Luminizer
NYX Cosmetics Matte Finish Setting Spray
 

Kulmat:
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Silmät:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Essence All about Roses eyeshadow palette

Lumene Blueberry Liquid Liner

Huulet:
MAC Heroine

Glitter:
Grimas TIP CRÉME 072
Askarteluglitter 


 

glittermeikki

glittermeikki

Glittermeikki-tutorial:


1. Aloita meikki tekemällä haluamasi pohjustus, silmä- sekä kulmameikki. Tässä meikissä silmät on meikattu Miljalle ominaiseen tapaan eli pohjalla on klassinen luomivärimeikki paksulla siipirajauksella.

2. Levitä Grimasin glittergeeliä siveltimellä. Jätä glitteriä enemmän silmien alle ja vähän vähemmän poskipäille ja kasvojen reunoille.

3. Sekoita askarteluglitteriä pieneen astiaan (esim. muffinivuokaan). Sudi kasvoille haluttuihin kohtiin kevyesti ripsiliimaa. Käytä sivellintä astiassa ja taputtele askarteluglitteriä niihin kohtiin, joissa on ripsiliimaa. Askarteluglitter tarttuu iholla myös hieman kosteaan glittergeeliin, mutta pieni määrä ripsiliimaa takaa paremman pysyvyyden etenkin niissä kohdissa, joissa koristeita on enemmän.

4. Lisää halutessasi huulipunaa ja suihkauta meikinkiinnityssuihketta.

 

glittermeikki

 

Glittermeikin teko oli yllättävän vaivatonta, sillä glitteriä voi tuputella kasvoille suurpiirteisesti. Meikin tekeminen onnistuu varmasti hyvin festareiden leirintäalueellakin, toinen juttu taas on, miten kasvot saa putsattua. Glitter irtosi hyvin, mutta meikin pesemisen jälkeen kimalteita löytyi ympäri kehoa. Toisaalta ehkä ylimääräinen kimaltelu ei festareilla haittaa?

 

Menetkö sinä kesällä festareille? Aiotko toteuttaa jonkinlaisen festarimeikin vai haluatko kulkea mieluummin luonnollisemmassa lookissa? :)

 

-Milja & Anniina

Kommentit

 1. Vitsi, miten kiva! Ei kuitenkaan ihan jokapäiväinen look :D Voisin hyvinkin testata glitterimeikkiä festareille tai muihin bileisiin :)
  Kovasti haluaisin joillekin festareille päätyä tänä kesänä, edes Jyväskylän omille Suomipop-festareille. Saa nähdä riittääkö aika ja saanko kaveria. Flow olisi kiva kokea!

  Kivaa festarikesää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Heh, ehkä tosiaan vähän massiivinen meikki päivittäisessä käytössä :D

  Flow olisi kyllä minustakin kiva käydä tsekkaamassa, mutta varmaan taloudelliset syyt pakottavat osallistumaan vain yksille festareille. Toivotaan, että sinäkin pääsisit festaroimaan kesän aikana!

  Mukavaa festarikesää (tai ihan vaan kesää, jos et festareille lähde) myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen meikki, sopii varmasti juurikin festarimeininkeihin hyvin :) Askarteluglitterin kanssa täytyy muistaa olla vaan tosi varovainen, ettei sitä mene yhtään silmän lähellekään, etenkin jos siellä festarialueella alkaa laitella :D

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit, mä rakastan glitterimeikkiä! Kiitos siis tästä postauksesta :-D

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Tuo on kyllä totta, ei olisi kauhean kiva hinkata glittereitä pois silmistä festareilla :D

  VastaaPoista
 6. Glitter on meidänkin mielestä tällä hetkellä siisti juttu meikeissä :D Ole hyvä vain!

  VastaaPoista
 7. Vau mikä meikki! Melkein luulen että tätä on kokeiltava itsekin vaikken kovin usein näyttävää meikkiä käytäkään :D

  VastaaPoista
 8. Testaa ihmeessä ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti