Astetta sähäkämmät kiharat pilleillä


Olen niin ihastunut rentoihin ja muhkeisiin kasarikiharoihin! Tiukat kiharat saa luotua monella eri tavalla, viimeisimpänä onnistuin tekemään kiharat pilleillä.
Aiemmin keväällä tein videotutoriaalin sähäköistä kasarikiharoista, jotka toteutin vaahtopatukoilla. Vaikka kiharat olivat muhkeat, halusin testata vielä hieman tiukempaa kiharakampausta. Löysin Youtubesta videon, jossa neuvotaan tekemään tiukat kiharat pilleillä. Pakkohan tätä oli kokeilla, sillä minulta löytyy kaapista valtava kasa mehupillejä!
Hiukset kieputetaan pienissä osioissa pillin ympärille ja pyöritetään mahdollisimman lähelle päänahkaa. Pillin voi taittaa kaksinkerroin ja sen voi sitoa esimerkiksi kuminauhalla. Hiuslaatu, pillin ja hiusosioiden paksuus vaikuttavat siihen, kuinka tiiviit kiharoista tulee. Kerrostetuissa hiuksissa 80-luvun tyyli toimisi varmasti parhaiten, sillä päällimmäisetkin hiukset kihartuvat hyvin. Itselläni jakauksen lähellä olevat kiharat suoristuvat melkein heti, sillä tasapitkät latvat painavat ja vetävät tyven hiusta suoraksi.


Pohjalle levitin Four Reasonsin Black Edition Beauty Primeria* ja All Day Volume -suihketta*. Kieputin hiukset mahdollisimman ohuissa osioissa pillien ympärille. Muistaakseni päässäni oli yhteensä noin 23 pilliä. Annoin pillien olla päässäni noin neljä tuntia, jonka jälkeen avasin sykeröt. Haroin kiharoita sormin auki hieman ja tupeerasin alhaalta ylös harvapiikkisellä kammalla. Suihkuttelin lopuksi Tigin Masterpiece -hiuslakkaa, sillä se on mielestäni sopivan kevyt lakka kiharoiden viimeistelyyn.
Mielestäni näistä kiharoista tulee hitusen sellainen Carrie Bradshaw -fiilis, vai mitä mieltä olet? Lopputulos on jälleen rento ja vähän sotkuinen, mutta mielestäni tyyli sopii kesään mainiosti. Säästin käyttämäni pillit seuraavaan kertaan, ne ovat korissa peilikaapin päällä. Haluaisin myös onnistua tekemään sellaiset tiukat ja tarkat kiharat, mutta ehkä tällöin hiukset pitäisi kihartaa jonkinlaisella raudalla. Myös hiuslaadulla on varmasti osuutta asiaan, omat hiukseni nimittäin takkuuntuvat todella helposti, jolloin kiharoista tulee vähän sotkuiset.Oletko sinä ihastunut 80-luvun hiustrendeihin?

-Milja

*saatu blogin kautta. 

Kommentit

 1. Oi miten kiva idea! Tuollaiset kiharat tehtiin ennen niillä kotipermanenttipapiljoteilla . Niillä ohuimmilla tulee varmaan juuri tuollaiset. En kyllä olisi uskonut, että saa myös pilleillä tehtyä.

  VastaaPoista
 2. Vitsi,miten veikeät kiharat! Mulle tulee kyllä kans Carrie mieleen :) Täytyypä joskus kokeilla! Tykkään kyllä kaikenlaisista kiharoista.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Kiharat ovat kyllä kivoja, harmi vaan kun ei ihan joka päivä jaksa kihartaa hiuksia!

  VastaaPoista
 4. Totta, niillä saa varmaan myös hyvin tiiviit kiharat! En ole koskaan kokeillut. Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kiharat olet saanut aikaiseksi! Itse teen yleensä kiharat leteillä :)

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Tosiaan leteillä saa myös kivat kiharat :)

  VastaaPoista
 7. Vautsi mitkä kiharat! :3
  Hauska idea silti että käytetään pillejä, ei olisi itselle tullut edes mieleen moinen!

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Pilleillä saa tosi helposti. Plussaa on myös se, ettei tarvitse ostaa kallista kiharrinta näihin kiharoihin!

  VastaaPoista
 9. No enpä olisi itse keksinyt tehdä kiharoita pilleillä :D Mun hiuksissa ei kiharat pysy viittä minuuttia kauempaa, mutta aina sitä vaan kokeilen uusia tapoja, jos vaikka joskus pysyykin :P

  VastaaPoista
 10. Minullakin pysyy vähän huonosti! Pitää laittaa aina useampaa tuotetta pohjalle ja mielellään nukkua pillit tai kiharruspatukat päässä, jotta kiharat kestävät. :D Kannattaa myös kokeilla vähän tupeerata hiusta, niin kihara ei lähde aukeamaan niin helposti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti