FESTARIMEIKIT: Värikäs silmämeikki

värikäs silmämeikki
80-luku ja värikkäät luomivärit houkuttelevat kesän silmämeikissä! Värikäs silmämeikki syntyy kätevästi 120 luomivärin paletilla, josta voi napata omaan tyyliin sopivimmat sävyt. Meikkiin saa lisättyä kasaritwistiä sutimalla poskipunaa ohimoille asti.

80-luvun räväkkyys on alkanut viime aikoina kolahtaa hiustrendien lisäksi myös silmämeikissä. Tämänkertainen festarimeikki onkin vahvasti kasarivaikutteinen, mikä näkyy kirkkaissa luomivärisävyissä, ohimoille nousevassa poskipunassa sekä hieman harjatuissa kulmakarvoissa.

Meikkiin tarvitaan useampi värikäs luomivärinappi. Tässäkin festarimeikissä on käytetty Nelly.comista tilattua 120-palettia, jota ei enää näytä olevan saatavilla. Kuitenkin esimerkiksi pretty.fi:n valikoimasta löytyy todella samanlainen paletti hintaan 21,99 euroa. 120 eri värisellä luomivärinapilla saa kokeiltua tosi montaa eri tyyliä. Pigmentti ei välttämättä ole edulisimmissa napeissa se kaikkein täydellisin, mutta kuten sinisenkin luomivärinkin kanssa, muitakin kirkkaita värejä kannattaa kerrostaa, niin lopputulos on intensiivisempi.

 
värikäs silmämeikki

värikäs silmämeikki

Värikäs silmämeikki: 1. Tee pohjustus.

 2. Sudi vaaleapunaista poskipunaa reilusti poskille ja ohimoille.

 3. Pohjusta luomet silmämeikinpohjustusaineella.  Kannattaa levittää tuotetta myös alaluomelle.

 4. Levitä ensin kerros valkoista luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Lisää valkoisen luomivärin päälle keltaista luomiväriä.

 5. Lisää silmän ulkonurkkaan vihreää luomiväriä. Häivytä sitä keltaiseen.

 6. Levitä kulmaluulle violettia, häivytä sitä vihreään luomiväriin. Näiden sävyjen väliin voi lisätä hieman sinistä, jolloin värit sulautuvat helpommin toisiinsa.

 7. Lisää silmän sisänurkkaan pinkkiä.

 8. Tee alaluomelle turkoosi rajaus luomivärillä. Turkoosia rajausta voi häivytellä violettiin sävyyn.

 9. Kerrosta kaikkia sävyjä, jotta ne tulevat paremmin esiin. Muista kuitenkin häivyttää rajat huolellisesti.

 10. Lisää ripsiväriä ja meikkaa kulmakarvat. Meikinkiinnityssuihketta voi suihkauttaa vanhaan ripsiväriharjaan, jolla voi sutia kulmakarvoja hieman pystyyn.

 11. Lisää lopuksi kevyesti puuteria ja meikinkiinnityssuihketta


 

Tuotteet


Meikkipohja:
MAC Studio Waterweight NC15
Essence Camouflage 2in1 powder & make-up
NYX Cosmetics Setting Spray Dewy
Poskipuna: 120-paletti

Kulmat:
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Dark Brown 

Silmät:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Essence Lash Princess
Keltainen, pinkki, turkoosi, vihreä ja violetti luomiväri: 120-paletti


Huulet:
Makeup Revolution Salvation Velvet Lip Lacquer Depravity
värikäs silmämeikki

Kasarivaikutteisia kauneusjuttuja on nähty nyt blogissa useampaan otteeseen. Mitä mieltä olet kasarihenkisestä meikistä? Kolahtavatko kirkkaat värit silmämeikissä? 

 

-Milja & Anniina

Kommentit

 1. Onpa ihanat festarisilmät! Minulla taitaa jäädä tänäkin kesänä festarit väliin, joten koko kesä mennään hillityllä meikillä. Ehkä pitäisi joskus kokeilla jotain vähän rohkeampaa ja erilaista. Hyvät ohjeet olit kirjoittanut!

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Aivan ihana festarimeikki! Musta on kivaa, että ihmiset Suomessakin panostavat festarityyleihin, ja siellä voi bongata kaikkea maan ja taivaan väliltä. :-)

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä! Festareilla on hauskaa katsella, kun ihmiset ovat uskaltautuneet kokeilemaan vähän erilaisia juttuja :) Kiitoksia!

  VastaaPoista
 4. Voihan sitä tietty muutenkin repäistä meikillä, jos sellainen houkuttaa :) Esimerkiksi silloin kun lähtee viettämään iltaa kavereiden kanssa. Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 5. Mä itse liputan luonnollisuuden nimeen, joten itselleni en osaisi kuvitella mitään noin radikaalia. :D Mutta oikein tehtynä näyttää kyllä kivalle!

  VastaaPoista
 6. Luonnollisuuskin on aivan yhtä hyvä :)

  VastaaPoista
 7. Just niin nappivalinta festareille!!

  VastaaPoista
 8. Väri-iloittelu kyllä passaa festareille hyvin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti