KIRPPISASUT: Pitsitoppi ja farkkuhame

 

farkkuhame
Tänä kesänä ovat harvassa ne päivät, kun ulkona tarkenee liikkua hameessa ilman sukkahousuja. Kuitenkin nyt kirppikseltä ostettu farkkuhame pääsi viimein käyttöön sellaisenaan!

Tykkään etsiä kirppareilta hieman erikoisempia vaatteita ja suosin erityisesti menneiden vuosikymmenten tyylejä. Kuitenkin välillä tulee tehtyä myös ajattomia ja arkisia löytöjä. Esimerkiksi muutama vuosi sitten kirpputoreilta ostetut pitsitoppi ja farkkuhame ovat olleet ahkerassa käytössä.

H&M:n farkkuhame löytyi kaksi vuotta sitten Ekocenter Harjunportaasta. Ekocenterissä vaatteet hinnoitellaan kilohinnoin, joten hame ei tainnut maksaa kahta euroa enempää. Vyötärö on mukavan korkea ja helman pituus juuri sopiva, ei liian lyhyt eikä pitkä. Tykkään käyttää farkkuhametta ilman sukkahousuja, joten parhaimmillaan se on lämpimillä kesäkeleillä.

 

  

Pitsitoppi: Katriinan kirpputori // Bomber: Prisma
// Farkkuhame: Ekocenter Harjunporras (H&M) // Kengät: Superga


 

Musta spagettiolkaiminen pitsitoppi on ehdottomasti yksi suosikki paidoistani, sillä se taipuu helposti arkeen sekä juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Täydellinen paita matkoille, sillä se on muutenkin helppo yhdistää eri vaatteiden kanssa! Toppi on ostettu joitain vuosia sitten eurolla Katriinan kirppikseltä, joka sijaitsi aiemmin Jyväskylän Seppälässä. Mitään lappuja siitä ei löytynyt, joten en tiedä minkä merkkinen tai kokoinen se on. Topissa on parasta, että se on lyhyt, mutta pitsikoristeet peittävät kuitenkin vatsaa hieman.

Pitkä bomber ei ole kirppislöytö, vaikka edullinen ostos olikin. Bongasin sen juhannuslauantaina Seppälän Prismasta viidellä eurolla. En ole koskaan ostanut Prismasta vaatteita, mutta tämä bomber päätyi ostoskoriin. Puin sen samana iltana päälle illan juhannusrientoihin, sillä viileässä illassa pitkähihainen oli hyvä idea. Olen muuten huomannut, että aina kun käytän tätä bomberia, haluan laittaa hiuksia vähän kiinni, sillä massiivisesti roikkuvat hiukset ja valuva bomber yhdessä muodostavat mielestäni jotenkin raskaan kokonaisuuden.

 Millaisia vaatelöytöjä sinä olet tehnyt viime aikoina? 

 

-Milja

Kommentit

 1. Ihana tuo toppi! :) Ei ole kyllä tullut tehtyä löytöjä, mutta farkkuja pitäisi kyllä etsiä...

  VastaaPoista
 2. Wautsi mikä kokonaisuus. Todella upea.!!! <3 Sopii sulle erittäin hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Makee kokonaisuus! En oo pitkään aikaan vaatteita hommannu kirpparilta, mutta sisustusjuttuja senkin edestä...

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Farkkujen hankkiminen on toisinaan oma hommansa, onnea etsintään!

  VastaaPoista
 5. Oi kiitos paljon <3 Kiva kuulla :)

  VastaaPoista
 6. Kirppareilta löytää välillä kyllä hyvin sisustusjuttuja :) Pitäisi itsekin käydä katselemassa sisustuselementtejä pitkästä aikaa. Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 7. Ihana asukokonaisuus! :) Viime aikoina ei ole tullut kierreltyä perinteisillä kirppareilla, mutta silmäilen silloin tällöin facen kirppareita ja oon tehnyt sieltä pari kivaa löytöä. :D

  VastaaPoista
 8. Kiva asukokonaisuus!

  Itse taisin viimeksi löytää kirpparilta käyttämättömät kompressiosäärystimet. Itselle ne oli aarre!

  VastaaPoista
 9. Facen kirppareilta löytyy välillä tosi kivoja juttuja hyvään hintaan! Kiitos :)

  VastaaPoista
 10. Oo, kiva löytö! Kompressiosäärystimetkin maksaisivat varmaan kaupassa paljon enemmän. Haluaisin itsekin testata sellaisia! Kiitos :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti