KIRPPISASUT: Pilkkumekko


Sininen pilkkumekko löytyi kirpparilta alkukesästä ja sille onkin tullut paljon käyttöä, sillä se tuntuu niin omalta kuin voi tuntua. Laukku ja kengät taas ovat tämän kesän alennuslöytöjä.

Tänä kesänä ei ole pahemmin päässyt sääriä vilauttelemaan, vaikka ainakin meillä töissä jotkut sinnikkäät ovat painelleet ilman sukkahousuja säässä kuin säässä. Jos sääret ovat paljaat, täytyy mulla olla vähintäänkin lämmintä yläkropalle mukana. Tänäkin päivänä farkkutakki oli messissä, sillä vaihteleehan säät paljon ihan jo kellonajastakin riippuen.Sinisen pilkkumekon löysin Fidalta alkukesästä. Se on Monkin, ihan uuden oloinen eikä voisi ehkä enempää multa näyttää. Löysät ja a-linjaiset vaatteet sopivat tasapaksulle vartalolleni. Helman röyhelö tekee mekosta nyt ajankohtaisen mutta silti se on mielestäni myös melko ajaton. Fiksaationi siniseen ja pilkkuihin taas ei ehkä ole jäänyt kenellekään epäselväksi.

Näppärän kokoinen olkalaukku löytyi Mangon alesta. Siinä on hauska pussimainen kiinnityssysteemi. Terveyskenkien suhteen vähän niin kuin luovutin ja ostin. Nehän ovat olleet pinnalla jo pitkään, ja aluksi ne olivat minusta aivan kamalia. Niin siinä sitten kuitenkin kävi, että aloin ajatella, miten käytännölliset tuollaiset olisivatkaan. Pian jo olinkin etsimässä niitä Cittarin alennuslaarista.


Mekko: 2nd hand (Monki) // Laukku: Mango
Kengät: Citymarket


Tällä viikolla on ollut ihania ilmoja, mutta mielestäni ilmassa on jo vähän syksyn tuntua, vai mitä? Mä olenkin syysfiilistelijä, joten suokaa anteeksi kaikki jotka sitä vihaatte :D Toivotaan kuitenkin, että viikonloppuna olisi vielä kunnon kesäsäät, minä nimittäin olen suuntaamassa Flow-festareille!

Mitä tykkäät asusta? Entä mitä mieltä olet "terveyskengistä" kaupunkikäytössä?

- Anniina

Kommentit

 1. Tosi kiva kuosi tuossa mekossa! Voisin haluta myös tuon Mangon laukun. Täytyy pitää silmät auki, jos tulisi vastaan. Näyttäisi just sopivalle mun kameralle.

  Mun mummilla oli töissä tuollaiset kengät :)

  http://belleepoquewedding.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva mekko. Ei ihme, että ihastuit. Sinulla on kauniit sääret. Lyhyt mekko sopii. Terveyskengät ei ole mielestäni kovikkaan esteettiset. Sopivat ehkä töihin.

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän kaunis mekko ♥
  Mäkin haluan tollaisen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3 Tämän tyylisiä näkyy kyllä kaupoissakin nyt, ei muuta kuin metsästämään :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Ymmärrän kyllä mielipiteesi kengistä :D

  VastaaPoista
 6. Tää laukku on kyllä tosi näppärän kokoinen! Varmasti mahtuisi kamera hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Toi on kiva mekko! Monkista ja kirppiksiltä löytää kyllä kaikkea ihanaa. :)

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

  VastaaPoista
 8. Kiitti, niin löytää :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti