Maailman helpoin DIY: One shoulder -pusero


Tämä DIY on niin helppo, etten oikeastaan tiedä voiko sitä edes diyksi kutsua. Siihen ei tarvita nimittäin ompelukonetta eikä edes saksia. Helpoimmillaan one shoulder -pusero voi syntyä vain kääntämällä toisen hihan paidan sisään.

Kun lähdin kirppikselle etsimään matskua tuunattavaa one shoulder -paitaa varten, ajatuksenani oli että joutuisin näyttämään vaatteelle hieman saksia, nuppineuloja ja ompelukonetta. Mielessäni ei ollut tiettyä vaatetta, jota etsin materiaaliksi, mutta kun törmäsin Relovessa tähän Bikbokin paitaan, keksin että tästähän on tosi helppo napsaista toinen hiha pois. Koska yläreunassa on jo valmiiksi kuminauha, paita pysyy päällä myös ilman toista olkainta.

Aloin testailla paitaa päälle ja mietin, miten tuunaus onnistuisi, tajusin ettei toista hihaa oikeastaan edes tarvitse leikata pois. Riittää kun sen kääntää paidan sisään, ja kiitos tuon röyhelön, pieni aukko jää piiloon ja täysin huomaamattomaksi.Paita puettuna alkuperäisen tarkoituksen mukaan.


DIY One shoulder (for dummies)


Nosta paita toisen olkapään yli ja pujota se toisen kainalon alta. Käännä kainalon alla roikkuva hiha paidan sisään ja laita se paidan sisällä vaikka housuun, jotta se ei jää roikkumaan paidan alta.Vain hieman boksin ulkopuolelta ajattelua ja uudistunut paita on syntynyt. Parastahan tässä on se, että koska pysyvää muutosta ei ole tehty, paitaa voi edelleen käyttää myös off shoulderina tai vaikka toisen olkapään paljastavana pitkähihaisena off shoulderina. Monikäyttöinen pusero siis!

Mitä tykkäät ideasta? Iskevätkö one shoulder -paidat?

- Anniina

Kommentit

 1. Olipas kekseliäs idea! :) Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kiva että tykkäät :)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea, ja näyttää hyvältä! Itse diggaan kuitenkin saada allit piiloon, joten täysi hihattomuus ei useimmiten omalla päällä sytytä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Tiedän, että monet naiset haluaa piilottaa käsivartensa, mutta musta se on ihan turhaa! Mulla ei ole mitkään timmit käsivarret, mutta antaa olla :)

  VastaaPoista
 5. Kekseliästä! Tällaisen tekemiseen minunkin taidot ehkä riittäisivät. Minä ja ompelukone kun ei tulla oikein toimeen keskenämme. En tiedä osaisinko käyttää one shoulder-puseroa. Olisi sopinut tähän kesään, kun ei oikein tiennyt aina oliko kylmä vai lämmin.

  VastaaPoista
 6. Vähän aiheen vierestä, mutta onks sulla nyt kokonaan oma väri tukassa? Näyttää hirmu kivalta! :)

  VastaaPoista
 7. On! Mulla on vähän viha-rakkaussuhde siihen mutta kiitos :D

  VastaaPoista
 8. Jep, tähän ei kyllä paljoa taitoja tarvita! :D

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä idea! :D Tykkään tän helppoudesta ja tuon paidan monipuolisuudesta, kun voi käyttää niin monella tavalla. Enpä olisi itse hoksannut.

  VastaaPoista
 10. Tulipa tosi kiva! Hassua, miten paita näyttää mun silmään niin paljon hauskemmalta one sholder-versiona kuin alkuperäisenä! Hyvin keksitty!

  Itsehän en osaa pitää one sholder-paitoja ollenkaan, vaikka muiden päällä näyttävät kivoilta! Jotenkin niissä on kummallinen olo :D

  VastaaPoista
 11. Kiva että tykkäät :) Mustakin on parasta, että voi käyttää monella tavalla!

  VastaaPoista
 12. Kiitos :) Mustakin tää näyttää paljon kivemmalta näin! Ainakin pukee mua paremmin :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti