TOP 3 + 1 Parhaat muotoilutuotteet ohuille hiuksille

Ohuet ja hennot hiukseni kaipaavat paljon muotoilutuotteita. Viime aikoina olen ihastunut muutamaan föönaussuihkeeseen sekä yhteen muotoilutuotteeseen, joka on itselleni aivan uusi: hiusvoide.

Keväällä kirjoittelin hiustenlaittorutiineihini vakiintuneesta volyymiraudasta ja kerroin suhteestani hiuksiini. Ne ovat ohuet ja hennot, ja olen viettänyt oikeastaan koko elämäni toivoen, että ne olisivat edes vähän paksummat ja tuuheammat. Enkä pelkästään ole toivonut sitä, vaan nähnyt myös jonkin verran vaivaa sen eteen!Volyymirauta on vain viimeinen silaus kuontalolleni aamuisin. Sitä ennen täytyy tietysti tehdä pohjatyö. Käytin pitkään muotovaahtoja ja sen jälkeen lisäsin mukaan suolasuihkeen. Viimeisen vuoden aikana olen tutustunut erilaisiin föönaussuihkeisiin, kerännyt suosituksia ja testaillut niitä. Tässä kolme lemppariani. Näitä kaikkia laitan pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaan kuivaksi.


TOP 3 + 1 tuuheuttavat muotoilutuotteet1. TIGI Bed Head Superstar Queen for a day -kampaussuihkeTämä on mielestäni paras testaamani tuuheuttava suihke. Se tuo oikeasti rakennetta ja ilmavuutta hiuksiin eikä jätä niitä ollenkaan tahmeiksi. Hiuksista tulee vahvemman ja paksumman tuntuiset.

2. Moroccanoil Root Boost. Myös tämä tekee hiuksista ihanasti tuuheamman tuntuiset ja tuo niihin volyymia. Tuote sisältää arganaöljyä, joten sen luvataan myös ravitsevan hiuksia. Hiukset tuntuvatkin hoidetuilta ja puhtailta, ei ollenkaan siltä, että olisi jotain tököttiä päässä.
3. Four Reasons Black Edition Foamy Blow Booster*. Tämä tuote on ihanan kevyt mutta antaa silti hyvän pohjan kampaukselle. Tekee hiuksista tuuheammat ja ilmavammat.

+ 1 Four Reasons Black Edition Beauty Primer*. Beauty Primer on korjaava hiusvoide, jollaista kokeilin nyt ensimmäistä kertaa. Myös tämä tuote tuo rakennetta ja volyymia. Tätä en laita ihan tyveen vaan enemmänkin pituuksiin. Beauty Primer antaa hiuksille mahtavasti rakennetta ja saa ne tuntumaan paljon paksummilta. Vaikka tuote on aika tuju, se ei latista hiuksia vaan ne pysyvät ilmavina koko päivän. Illalla kyllä tuntuu jo siltä, että tekee mieli pestä hiukset.

Millaisia hiusten muotoilutuotteita sinä käytät? Jaa parhaat tuuheuttavat tuotteet kommenteissa!

- Anniina

*saatu blogin kautta

Kommentit

 1. En juurikaan käytä mitään muotoilutuotteita, varsinkaan arkisin, sillä lähes poikkeuksetta hiukset ovat kiinni. Joskus, kun oikein laittaudun, käytän suolasuihketta. Yritän pitää hiukset mahdollisimman hyvässä kunnossa, varsinkin kun taustalla on monta blondausta, jotten turhaa muotoilua pyrin välttämään.

  VastaaPoista
 2. Olen meko laiska hiustuotteiden käyttäjä. Hiukseni ovat paksut, raskaat ja helposti rasvoittuvat. Paras tuote on kuivashampoo! Se poistaa rasvaisuutta sekä antaa volyymiä. Myös hiuslakkaa käytän viimeistelemään kampauksen.

  VastaaPoista
 3. Se on kyllä totta, että muotoilutuotteet ja varsinkin nuo rakastamani muotoiluraudat kuluttavat hiusta kovasti. Itsekin olen blondannut monta vuotta, mutta nyt luomuväri.

  VastaaPoista
 4. Mä pesen melkein joka päivä hiukset, mutta jos en niin kuivashampoota kyllä kuluu niinä päivinä. Oon kateellinen sun paksuista hiuksista! :)

  VastaaPoista
 5. Mun ei tule käytettyä hiuksiin kuin pelkkää shampoota ja hoitoainetta; laiska mikä laiska. Tässä postauksessa olevat tuotteet varmasti olisi enemmän kuin fiksuja, kun hiukset on ohuet ja epä-tuuheat (mikä siihen lienee oikea sana?)

  VastaaPoista
 6. Heh, eipä sitä tarvii käyttää jos fiilis on hyvä ilmankin :) Tässä kuitenkin vinkkejä, jos joskus kaipailet!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti