TESTISSÄ: YumiLashes ripsien kestotaivutus

Testasin vielä melko tuntematonta YumiLashes ripsien kestotaivutusta Jyväskylän ammattiopiston kosmetologiopiskelijoiden hoitolassa. Ripsien kestotaivutus on vaihtoehto ripsienpidennyksille, jos haikailee näyttävämpiä ripsiä.

Kuulin kesällä työkaveriltani uudesta ripsien kestotaivutusmenetelmästä nimeltä YumiLashes. Googlaillessani lisätietoja huomasin sattumalta, että Jyväskylän ammattiopiston hyvinvointi- ja kulttuuriala tekee näitä taivutuksia huomattavasti edullisemmin kuin tavalliset kauneushoitolat. Toki hoidot ovat siellä kosmetologiopiskelijoiden tekemiä, mutta en voinut vastustaa kiusausta kokeilla.Miksi?

Omat ripseni ovat todella vaaleat ja suorat. Ilman ripsiväriä ne eivät näy minnekään, vaikka viihdyn kyllä erityisesti vapaapäivinä ilman meikkiäkin. Enemmän minua ärsyttää se, että silloin kun meikkaan ja taivutan ripset, taivutus ei meinaa millään pysyä, vaan tuntuu että ripset ovat pian taas yhtä suorat kuin ennen taivuttamistakin.

Minulla on ollut ripsienpidennykset puolen vuoden ajan vuonna 2013. Silloin ystäväni teki niitä, ja otin hänellä klassiset ripsienpidennykset ja ne olivat todella kauniit. Hintavaksi se lysti kuitenkin tulee, lisäksi olen niin mukavuudenhaluinen, että ripsienpidennysten jälkeen olin hyvin onnellinen siitä, että sain taas hieroa silmiäni. Nykyisin monilla näkee mielestäni ihan övereitä volyymiripsiä. Saa överit toki klassisillakin pidennyksillä, ja omallakin kohdallani ripsien pituuden, tuuheuden ja kaarevuuden suhteen tuli hieman vauhtisokeutta matkan varrella.

Toisinaan silti haaveilen, että ottaisin ripsienpidennykset uudestaan, ainakin johonkin erikoistilaisuuteen voisin ottaa. Mietin, olisiko ripsien taivutus on varteenotettava vaihtoehto pidennyksille. Alunperin varasin taivutuksen ystäväni häitä silmälläpitäen, mutta harmikseni jouduin perumaan sen ajan. Halusin kuitenkin testata ripsien taivutusta joka tapauksessa ja varasin uuden ajan, vaikka nyt ei mitään erityistä syytä enää ole näköpiirissä.

Mikä YumiLashes?

YumiLashes-kestotaivutusmenetelmässä ripset siis taivutetaan kemiallisesti suoraan ylöspäin, kun perinteisessä ripsipermanentissa ripset kiharretaan. Molemmissa käytetään siis samanlaista ainetta, mutta muotti, joiden avulla ripset muotoillaan, on erilainen. Taivutus kestää ripsien normaalin uusiutumisen ajan eli parisen kuukautta. Taivutuksen yhteydessä ripset yleensä myös kestovärjätään.

Jyväskylän ammattiopiston kosmetologiopiskelijoiden tekemänä taivutus maksaa 35 euroa. Tavallisissa kauneushoitoloissa käsittelyn hinta on keskimäärin noin 80 euroa. Täältä löydät kaupungeittain hoitolat, jotka tekevät juuri näitä taivutuksia. Tuo sivu on mielestäni oikein kätevä, sillä eri hoitolat käyttävät käsittelystä hieman eri nimityksiä. Käsittääkseni kuitenkin ripsipermanentti on se, missä ripset kiharretaan ja ripsien kestotaivutus on juuri tämä YumiLashes-tekniikka.

Miltä ne tulokset sitten näyttävät?

Ennen ripsien taivutusta ja värjäystä.
Ripsien kestotaivutuksen ja -värjäyksen jälkeen.

Ennen ripsien taivutusta ja värjäystä.
Ripsien kestotaivutuksen ja -värjäyksen jälkeen.

Ennen ripsien taivutusta ja värjäystä.
Ripsien kestotaivutuksen ja -värjäyksen jälkeen.


Sivusta katsottuna muutoksen huomaa selkesti, mutta odotin ehkä hieman radikaalimpaakin lopputulosta. Edestä katsottuna ripset näyttävät edelleen melkein suorilta. Ripsivärin kanssa ripsiin saa kuitenkin hyvin näyttävyyttä ja tuntuu ihanalta, kun ripset todellakin pysyvät hyvännäköisinä aamusta iltaan eivätkä suoristu kuten tavallisesti.

Ripsien laittajalta kuulin, että ripseni ovat melko pitkät mutta myös melko harvat. Taivutuksen ja värjäyksen lopputulos toki riippuu siitä, millaiset omat ripset ovat. Tuuheutta saa luotua ripsivärin avulla ja mielestäni näissä ennen- ja jälkeen-kuvissa ripsivärin kanssa taivutet ripset näyttävät selvästi pidemmiltä.

Ennen ripsien taivutusta ripsivärin kanssa.
Ripsien taivutuksen jälkeen ripsivärin kanssa.
Ennen ripsien taivutusta ripsivärin kanssa.

Ripsien taivutuksen jälkeen ripsivärin kanssa.

Ennen ripsien taivutusta ripsivärin kanssa.
Ripsien taivutuksen jälkeen ripsivärin kanssa.

Ehkä en mene uusimaan tätä käsittelyä, mutta kokeilu oli ihan hauska ja on piristävää huomata iltaisin kotona, että ripset ovat edelleen kuosissa :D

Oletko sinä kuullut ripsien kestotaivutuksesta tai kenties kokeillut?

- Anniina

Kommentit

 1. Olen kuullut ripsienkestotaivutuksesta, kokeillut itse jopa ammattini puolesta tehnyt niitä ihan asiakkaillekkin :) Mielessäni toki kävi, että olisiko ollut mahdollista käyttää eri kokoista muottia jolloin ripset oisivat päässeet kääntymään enemmän. Mutta kaikesta huolimatta kaunis ja kevyt lopputulos! :)

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä kuullut, mutta en ole testannut.

  VastaaPoista
 3. Kestotaivutuksesta olen kuullut kyllä, mutta esimerkiksi itselleni täysin turha. Ripsien värjäystä täällä on harrastettu. Ihanan näköinen lopputulos kuitenkin :)

  VastaaPoista
 4. Oot onnekas, jos sulla on luonnostaan kaarevat ripset! :)

  VastaaPoista
 5. S-kokoa käytettiin, käsittääkseni se oli pienin, joten en osaa sanoa. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvännäköinen lopputulos! Mulla on "harmiksi" taipuisat ripset valmiiksi, muuten haluaisin kokeilla tuota itsekin. :-)

  http://pisteitaruudulla.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Voi harmi xD

  VastaaPoista

Lähetä kommentti