KIRPPISASUT: Farkkukimono ja luottonilkkurit

Loppukesästä kirppikseltä löytynyt farkkukimono on saanut jo paljon käyttöä, vaikka käytännöllisempi se varmaan on kesällä, koska se on melko paksu talvitakin alle. Sattumalta ilmaiseksi saadut nilkkurit taas ovat olleet niin paljon käytössä, että ne ovat kuluneet kohta rikki.

Pitkästä aikaa esittelyssä taas kirppisasuja! Kesällä tuli käytyä paljon kirppiksillä Helsingissä ja tehtyä myös hyviä löytöjä. Nyt syksyllä, kun olen ollut taas Jyväskylässä, en ole ostellut kovin paljon vaatteita tai muutakaan. Osittain se johtuu siitä, ettei täällä tee yhtä lailla kirppislöytöjä… Mutta olen myös tietoisesti vähentänyt shoppailua, koska kesällä sitä tosiaan tuli tehtyä vähän tavallista enemmän.

Taiteilijatakki Taiteilijatakki

Farkkukimono oli kesän viimeisiä löytöjä. Kaivoin sen jostain pöydän alta Vallilan Stoorissa, siinä oli vähän tahroja, mutta ne lähtivät hyvin pesussa. Itse asiassa näin samaisen farkkutakin kesällä Mariannen päällä Stay fresh -blogissa ja mietin jo silloin, että tuopa olisi mun näköinen vaate. Siksi oli hauskaa törmätä siihen itsekin kirppiksellä!

Melko paksu farkkukimono toimi kesällä ja alkusyksystä takkina, talvella se menee löysän takin alla. Vaate on ihanan rento ja pehmeä! Plussaa tulee isoista taskuista (rakastan taskuja).

Taiteilijatakki Taiteilijatakki Taiteilijatakki

Toinen käytettynä hommattu asia tässä asussa ovat kengät. Sain viime syksynä nuo korolliset nilkkurit kurssikaveriltani, kun hän halusi niistä vain eroon! Olin juuri suunnitellut hommaavani tuollaiset simppelit korkonilkkurit ja nimenomaan kumisella korolla, koska en tykkää siitä, jos korkoni kopisevat kävellessä :D

Nilkkurit ovat olleet paljon käytössä erityisesti sellaisissa puolijuhlavissa tilanteissa, mutta välillä ihan arkenakin. Harmillisesti niiden pinta on kulunut jo vähän rikki ja täytyy varmaan tämän talven jälkeen vaihtaa nilkkurit uusiin.

Huivit ovat olleet viime kuukausien kuumin asuste ja minä kokeilin kietaista vanhan bandana-huivin kaulaan. Pinterestissä se näytti hyvältä, mutta en ole ihan varma tuosta omasta lookistani. Hah!

Taiteilijatakki

Huivi: vanha / Aurinkolasit: H&M
Farkkukimono: 2nd hand (Lindex) / Toppi: Gina Tricot
Farkkulegginssit: Vero Moda / Nilkkurit 2nd hand


Oletko sinä tehnyt hyviä kirppislöytöjä viime aikoina?

- Anniina

Kommentit

 1. Kirppisvaatteet <3 Ihan parasta. Hieno asu.

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa kiva! Hauska että löytyi sama takki! Itse en ole ostanut vaatteita kirpikseltä aikoihin... Ei kun olenpas! Pari vuotta sitten löysin ruskean villakangastakin ja Ivana Trump-laukun..

  VastaaPoista
 3. Ihanat nilkkurit! Ton tyyppisiä etsiskelen itsekin :) ja kirpparit on just best! Ja Punavuoren UFFin Vintage-puoli<3!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo farkkukimono! Tykkään koko asusta, myös huivista :)
  Itselleni en ole löytänyt tai katsonutkaan kirppikseltä viime aikoina mitään, mutta pojalle on löytynyt hyväkuntoista vaatetta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Lastenvaatteita varmasti löytyy hyvin!

  VastaaPoista
 6. Mäkin tarviin kohta uudet... Se on kyllä ihanan iso! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti