TESTISSÄ: Kahden viikon risiiniöljykuuri ripsille ja kulmille


Risiiniöljyn sanotaan olevan ihmeainetta ripsille ja myös muille kehon karvoille, kuten kulmakarvoille ja hiuksille. Olen jo pitkään halunnut kokeilla, miten risiiniöljy toimisi omien ripsieni kohdalla ja kun bongasin Sokoksen 3+1-päiviltä Nurmeen risiiniöljypullon tarjouksesta, nappasin sen mukaan ja aloitin kahden viikon kokeilukuurin.

Kuten tiedätte, omien hailakoideni sijaan haaveilen pitkistä, tuuheista, tummista ja kaarevista ripsistä (kuten aika moni muukin). Ostin risiiniöljyn jo alkusyksystä, mutta koska silloin minulla oli ripsissä kestotaivutus, pääsin vasta nyt kokeilemaan öljyä ripsiin.

Googlatessani, miten öljyä kannattaisi käyttää, huomasin että monet olivat käyttäneet sitä myös kulmakarvoihin. Niinpä päätin testata myös sen samalla, koska, kuten tiedätte, myös kulmakarvani voisivat tarvita hieman näyttävyyttä.

Pullon kyljessä lukee for thicker, longer and healthier hair and eyelashes, mutta en ole uskaltanut kokeilla tätä vielä päänahkaan. Kuvittelisin, että hiukset jäävät sen jäljiltä ihan öljyisiksi. Koska risiiniöljy on melko paksua, päänahkaa varten sitä kannattaa sekoittaa esimerkiksi kookosöljyyn, eikä mua oikein huvita laittaa tyveeni yhtään ylimääräistä rasvaa :D Ehkä joku viikonloppu kokeilen varovasti.


Sudin siis kahden viikon ajan risiiniöljyä kulmiini ja ripsiini joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Kulmiin öljyn levitys onnistuu hyvin sormella, ripsiin suhrasin pumpulipuikolla.

Olin huomaavinani eron jo parin kerran jälkeen! Kulmakarvani tuntuivat hieman vahvemmilta ja tuuheammilta ja ripset pidemmiltä. Sen jälkeen en enää huomattavaa muutosta huomannut, vaan kulmien ja ripsien kunto pysyi samana koko käytön ajan.

EnnenJälkeen


En nyt tiedä, onko tuo ero mitenkään aivan mieletön, mutta on se olemassa kuitenkin. Pullo on tosi riittoisa, joten öljyä riittää vielä pitkään ja uskon jatkavani sen käyttöä silloin tällöin. Luulen, että risiiniöljykuuri voisi tehdä hyvää esimerkiksi silloin, jos omat ripset ovat jostain syystä kärsineet, esimerkiksi ripsenpidennysten jäljiltä.

Oletko sinä koskaan testannut risiiniöljyä tai muita luonnollisia keinoja kasvattaa ripsiä tai kulmia?

- Anniina

Kommentit

 1. Tää risiiniöljy on kyllä mielenkiintoinen aine, pitäisi itsekkin testata varsinkin kulmiini, kun ne nyt aina kaipaisivat hieman tuuheutta lisää :D

  VastaaPoista
 2. Sama :D Mulla ainakin toimi :)

  VastaaPoista
 3. En ole kuullutkaan risiiniöljyn vaikutuksista! Kiva, että tuote tuntui toimivan :)
  Voisin kyllä hyvinkin testata tätä! Kukapa ei haluaisi pidempiä ja tuuheampia ripsiä ;)

  VastaaPoista
 4. Pitääkin joku kerta ostaa tätä kokeiluun! Terveisin tosi haaleat, vaaleat ja hennot suomalaiset karvat :D

  VastaaPoista
 5. Jep :D Testaa ihmeessä :)

  VastaaPoista
 6. En ollut kuullutkaan tällaisesta risiiniöljystä eikä onneksi tällä hetkellä ole tarvettakaan kun ripseni voivat hyvin ja samoin kulmakarvat. Ripset saisivat kyllä hieman tummemmat olla toki kuten moni suomalainen ajattelee. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti