JOULUKALENTERI / LUUKKU 15: Vinkit lahjapaketointiin

vinkit lahjapaketointiin
Kauniit lahjapaketit voidaan koristella melko simppeleillä tarvikkeilla, kuten esimerkiksi voimapaperilla, erilaisilla nauhoilla ja pipareilla. Katso alta vinkit lahjapaketointiin!

Nyt alkaa olla se aika, kun pitäisi laittaa lahjat pakettiin. Ostin paketointihommaa varten Prismasta mustaa glitterlahjapaperia ja sain Anniinalta rullan ruskeaa voimapaperia.  Tykkään siitä, että itse lahjapaperi on yksivärinen ja kuvioton. Tällöin muille koristelutavoille jää paremmin tilaa pakettien koristelussa!

vinkit lahjapaketointiin

Vinkkejä lahjapaketointiin  • Testaa erilaisia lahjapapereita. Mitä jos käyttäisit voimapaperia tai vaikka mustavalkoista sivua sanomalehdestä? Myös kuviollinen tai glitterinen lahjapaperi voi näyttää kivalta.

  • Lahjapaperin voi leimata esimerkiksi perunaleimasimella. Jälki on hieman rosoinen, mutta toisaalta se sopii hyvin ruskean voimapaperin kanssa.

  • Hyödynnä rohkeasti erilaisia nauhoja. Kokeile rouheita naruja, kuviollisia sekä perinteisiä lahjanaruja. Myös kuviollinen tai kimalteleva teippi toimii paketin koristajana.

  • Kokeile useita tapoja sitoa naru paketin ympärille.

  • Kirjoita lahjansaajan nimi pakettiin kiinnitettävään pipariin. Katso Anniinan vinkit tekstipipareiden tekoon!

  • Käytä muita jouluisia elementtejä koristelussa. Esimerkiksi jouluiset karkit, joulukoristeet tai kuusenoksat toimivat hyvin pakettien koristelussa.

vinkit lahjapaketointiin

Joko olet paketoinut tämän joulun lahjat?

–MiljaKatso myös:
Tulostettavat pakettikortit


Kommentit