Tulostettava kalenteri 2018


Vuosi vaihtui, joten on aika päivittää kalenteri taas ajankohtaisempaan. Suunnittelinkin Illustratorilla A4-kokoisen kalenterin, jonka voi kätevästi ripustaa seinälle. Kalenteri 2018 tulee tietysti jakoon myös blogiin, voit käydä tulostamassa sen halutessasi itsellesi.
Ensimmäinen viikko vuotta 2018 alkaa olla jo takana. Sen kunniaksi suunnittelin ja printtasin itselleni uuden kalenterin vanhan tilalle. Suunnitelmissani oli aluksi tehdä tämän vuoden kalenteriin yksityiskohtaisempaa grafiikkaa, mutta päädyin kuitenkin jälleen yksinkertaiseen malliin, sillä se sopii loppujen lopuksi sisustukseen paremmin. Se on muuten hassua, kun monesti useiden monimutkaisempien suunnitelmien jälkeen huomaa, että yksinkertaisuus toimiikin kaikista parhaiten.
Yhteen A4-sivun kokoiseen kalenteriin ei toki mahdu paljoa omia muistiinpanoja. Itselläni kalenteri toimiikin käytössä niin, että merkitsen siihen vain joitain tärkeitä päivämääriä. En siis yritä mahduttaa seinäkalenteriin kaikkia menojani. Koska en kuitenkaan pärjäisi ilman varsinaista kalenteria, käytän tarkempiin aikatauluihin puhelimessa ja läppärissä olevaa kalenteria. Seinälle menevästä kalenterista voi sen sijaan kätevästi tarkistaa päivämäärät nopeasti.

Kalenteri 2018 on ladattavissa ja printattavissa täällä!

Oletko jo ehtinyt hankkia kalenterin tälle vuodelle?
– Milja

Kommentit