Tummansininen seinä

Sisustushaaveissani on pitkään ollut maalata tai tapetoida yksi seinä tummaksi. Löysimme tällä viikolla tarjouksesta kivan tapetin ja yhtäkkiä meillä olikin tummansininen seinä.
Habitaresta saatu sisustusinspiraatio on jäänyt kummittelemaan takaraivooni. Erityisesti tummat seinät jäivät houkuttelemaan ja ajattelinkin, että ehkä yhden seinän voisi laittaa vaikka tummanvihreäksi. Aloin selvitellä maalien sekä tapettien hintoja, kunnes hoksasin, että tähän asuntoon voi tällaisen värimuutoksen tehdä vain tapetilla. Ongelmaksi koitui, että tapetit ovat usein kuviollisia – minä kun halusin pelkkää väriä. Tiistaina tutkailin eri kauppojen tapettivalikoimaa. Päädyin lopulta Palokan K-Rautaan, jossa oli viidellä eurolla paljon kuviottomia tapetteja! Mukaan lähti heti kolme rullaa, jotka riittäisivät sopivasti yhteen seinään. Ostimme lisäksi tapettiliimaa, jolloin seinään meni yhteensä noin 30 euroa.

K-Raudassa ei ollut myynnissä tummanvihreää tapettia (ainakaan alennuksessa), joten päädyimme tummansiniseen. Mielestäni tämä on kuitenkin hyvä ratkaisu, sillä tummansininen seinä on minusta hieman ajattomampi ratkaisu kuin vihreä, joka on viime aikoina ollut iso trendi. Toki sininenkin on ollut pinnalla, mutta ainakaan itselläni ei ole muodostunut sen ympärille samanlaista hypeä, kuin tummanvihreän. Uskoisin, että en kyllästy kovin nopeasti.

Olohuoneen sisustus on tapettiprojektin jäljiltä vielä hieman sekaisin. Huonekalut etsivät vielä paikkaansa ja tummansinisen seinän edessä on milloin mitäkin kalusteita. Se on kuitenkin varmaa, että 50-luvulta peräisin oleva senkki jää seinää vasten, mielestäni se sopii siihen hyvin!

Mitä mieltä olet tummasta seinästä?

-Milja

Kommentit

  1. En ikinä olis ajatellu, että näyttää noin hyvältä! Sopii tosi hyvin myös tohon senkin punaruskeaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) No eikö, mätsää kyllä senkin kans hyvin yhteen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti