Oikeasti täyttävä aamupalasmoothie

Mikä on sinun kaavasi täydelliseen smoothieen? Minusta sen pitää olla yksinkertainen, koostumukseltaan sopiva ja tarpeeksi täyttävä. Oma luottosmoothieni resepti on tässä.

Muutama viikko sitten kirjoittelin aamupalamieltymyksistäni granola-reseptin yhteydessä ja nyt pohdiskellaan hyvän smoothien koostumusta. Innostuin taas pitkästä aikaa tekemään smoothieita spelttikuitulisän ansiosta ja sen pussin kyljestä varioin reseptinkin.

Tein smoothieta samalla kaavalla jonkin aikaa ja se maistui hyvältä, koostumus oli hyvä, mutta nälkää se ei pitänyt ollenkaan. Koska tosiaan olen hieman huono syömään aamupalaa, en todellakaan ryhtynyt aamuisin syömään smoothien lisäksi esimerkiksi leipää. Ystävilleni tätä valiteltuani sain vinkin lisätä kaurahiutaleita, varmaan jollekin ihan perusjuttu mutta mulle oivallus :D

Nyt tämä smoothie täyttää sopivasti ja koostumus on täydellinen! Ainesosatkin ovat melko yksinkertaiset: yksi pussi kuitulisää riittää pitkäksi aikaa, kaurahiutaleita ainakin meillä on aina kaapissa ja vettä tulee hanasta. Marjat on kätevä heittää blenderiin suoraan pakastimesta. Marjoja vaihtelemalla muuten samalla reseptillä tehtyyn aamupalaan ei niin nopeasti kyllästy.


Oikeasti täyttävä aamupalasmoothie


1 banaani
1 dl mansikoita/mustikoita/tms
1 dl kaurahiutaleita
2 dl vettä
1 rkl kuitulisääMitä sinä syöt aamupalaksi? Jaa parhaat aamupalareseptit kommenteissa! :)

- Anniina

Kommentit