DIY: Nimikoidut siivousrätit

Oletko sinäkin sisustaja, joka kiinnittää huomiota kaikkiin yksityiskohtiin? Arvostat sitä, että käyttöesineetkin ovat mahdollisimman kauniita tai ainakin miellyttävän värisiä? Niin minäkin. Niinpä ostin Clas Ohlsonilta tämän neutraalin sävyisen siivousrättisarjan. Mutta mistäs näistä nyt sitten muistaa, mikä on vessanpöntölle?

En tiedä kuinka moni edes koodaa siivousrättinsä, mutta itse olen tottunut siihen että wc-rätti on punainen. Se on kaikkein tärkein, mutta onhan esimerkiksi ikkunarätti hyvä olla erikseen, ettei pyyhi jollain hiekkaisella rätillä ikkunaa :D Toki myös pesen rätit pesukoneessa, oikeastaan suunnilleen joka käytön jälkeen. Silti musta on mukavaa, ettei samalla raasulla tule pyyhittyä vessanpönttöä ja tasoja. 

Niinpä ratkaisin tämänkin ongelman kirjaimella siivousrättien reunaan, mihin tarkoitukseen mikäkin on tarkoitettu. Nyt ei mene rätit sekaisin, mutta tekstit on kuitenkin niin pieniä että pidän niitä esteettisempinä kuin kokonaisuudessaan räikeän värisiä rättejä. Pieni mutta käytännöllinen oivallus!

Kirjailin tekstit suoraan kankaaseen, joten niistä tuli taas vähän mitä tuli! Koska rättien pinta ei ole tasainen, olisi niihin ollut vaikea luonnostella mitään esimerkiksi lyijykynällä. Niiden värikin on tuollainen lyijynharmaa. 


Millaiset siivousrätit sulla on? :D

- Anniina

Kommentit