KIRPPISASUT: Kesä mielessä


Tämä asu kuvattiin jo monta viikkoa sitten, mutta vieläkään sää ei näytä yhtään keväisemmältä. Voi kuinka kaipaisin jo lämpimämpiä ilmoja, vajaamittaisia lahkeita ja kevyempiä takkeja...

Tämä asu koostuu pelkistä kirppislöydöistä, mutta ainoastaan paitaa olen ehtinyt toistaiseksi käyttämään kunnolla. Se löytyi ennen joulua Töölön Relovesta (joka on muuten ihan mun lemppari kirppis + kahvila + lifestylekauppa!). Leveät hihat on nyt in ja nuo pilkut taas on perinteistä meikäläistä.

Farkut bongasin joskus viime kesänä EkoCenteristä. Etsin matskua johonkin tuunaukseen ja nappasin nuo sovitukseen. Ne istuivatkin niin hyvin, että päätin pitää ne ihan sellaisinaan. Tosin näiden kuvien jälkeen leikkasin vielä lahkeista taitteet pois ja yhden pesukerran jälkeen niistä tuli sopivan rispaantuneet.


Koska asuin viime kesänä kahdessa paikassa ja farkut olivat Jyväskylän vaatekaapissa, ei niitä tullut juuri käytettyä silloin. Vähän myös mietin edelleen, että onko tuo lahkeiden pituus mulle sopiva. Tiedättekö sen hiuksen hienon rajan, koska vajaamittainen lahje on just hyvä ja koska liian lyhyt? Toisaalta, luin just uusimmasta Trendistä, että caprit tulee taas..?! Mulla on niin suuret traumat capri-housuista, että en tiedä pystynkö nielemään tätä.

Kengät taas bongasin nekin ennen joulua Relovesta, tosin eri reissulla kun paidan. Kengät olivat käyttämättömät ja niissä oli aika massiiviset nilkkaremmit, jotka ei olleet oikein mun tyyliä. Lisäksi ne jäivät mun nilkkoihin klonksumaan, koska mulla on melko ohuet nilkat ja olemattomat pohkeet. Olinkin haaveillut tuollaisista vähäeleisistä sandaaleista, joten napsaisin saksilla remmit pois. Kengät pysyvät silti hyvin ja ovat mukavat jalassa!


Paita: 2nd hand/Relove/GinaTricot
Farkut: 2nd hand/EkoCenter/Uniqlo
Kengät: 2nd hand/Relove/Na-kd

Mitä sä odotat eniten kevätpukeutumisessa?

- Anniina

Kommentit