KIRPPISASUT: Sinivioletti takki keväälle

Sininen ja violetti houkuttelevat tällä hetkellä vaatteissa. Löysinkin sopivasti loppusyksystä sinivioletin takin, jonka aion ottaa kevään aikana käyttöön.

En yleensä valita talvesta tai kylmästä, mutta nyt täytyy sanoa, että lumiset kelit saisivat riittää. Minun on tehnyt jo jonkin aikaa mieli kuvata asukuvia, mutta luminen maisema taustalla ei kauheasti ole houkutellut. Mielestäni asukuvat eivät ole sisällä otettuinakaan parhaimpia. Tarkoituksenani onkin ollut kirjoittaa postaus vintagefarkuista, mutta koska jalkojen kuvaaminen lumista maata vasten tuntui ikävältä, päätin kirjoittaa kirpparilta viime syksynä ostamastani takista. Farkkupostaus saa siis vielä tovin odottaa aurinkoisempia ja lumettomia kelejä.

Tämä sininen takki taittaa tietyssä valossa violettiin. Tykästyinkin erityisesti takin väriin, sillä sininen ja violetti ovat viime aikoina houkuttaneet erityisen paljon. Löysin takin Centrum-kirpputorilta neljällä eurolla ja vaikka se on kooltaan monta kokoa liian iso, on se päällä mukavan reilu. Takki on jotain tuulitakin ja sadetakin väliltä, mikä sopii minulle hyvin, sillä en omista tuulitakkia. Sadetakkeja minulta tosin löytyy parikin, mutta ei kai sadetta kestäviä takkeja voi olla Suomen olosuhteissa liikaa?Millaisia kevättakkeja sinulta löytyy? 

-Milja
PS. Kuten Anniina aikaisemmin mainitsi, olemme siirtäneet blogin vaivihkaa uudelle alustalle. Viikonlopun aikana ilmeni pieniä ongelmia, joiden vuoksi sivusto oli muutaman päivän pois käytöstä. Nyt blogi taas toimii, mutta jotkut vanhat kuvat eivät vielä toistaiseksi näy. Fiksaillaan asiaa parhaillaan, mutta siinä voi vierähtää vielä tovi! 

Kommentit