Get the toolbox 1 vuotta! Tarinoita postausten takaa

Reilu vuosi sitten päätettiin pistää blogihynttyymme yhteen ja niinpä Get the toolbox -blogi täyttää tänään vuoden! Päätimme muistella ensimmäistä blogivuottamme paljastamalla muutamia ehkä hieman huvittavia tarinoita kuvien ja postausten takaa.

Ensimmäinen blogivuosi on ollut paljon hauskempi kuin ne vuodet, jotka olemme bloganneet tahoillamme. Kahdestaan on kiva suunnitella blogijuttuja, heitellä ideoita ja kuvailla yhdessä. Toisaalta toinen potkii välillä perseelle, kun ei jaksaisi vääntää postausta :D 

Ollaan pidetty postaustahdistamme kiinni, mutta tahti on kuitenkin inhimillinen. Ollaankin haluttu pitää blogi rentona harrastuksena eikä vaadita itseltämme eikä toisiltamme liikoja. 

Halusimme juhlistaa blogin yksivuotispäivää kunnolla, mutta heräsimme tähän vähän myöhään. Niinpä lupaamme tämän postauksen lisäksi vielä jotain muutakin kivaa teille lukijoille ensi viikolla! Pysy siis kuulolla :) Nyt kuitenkin niitä tarinoita...


Näitä ensimmäisiä "promokuvia" otettaessa oli aivan jäätävän kylmä maaliskuinen päivä, vaikka aurinko paistoi. Kesken kuvausten kuvaajamme Milka huomasi tummat pilvet ja laulahti Pete Parkkosen tahtiin "kohta sataa" ja sillä sekunnilla taivas repesi kunnon kaatosateeseen. Onneksi se kesti vain hetken emmekä kastuneetkaan pahasti. Varpaat oli kyllä jäässä tuon kuvausreissun jälkeen.

Anniina heitti hetken mielijohteesta nämä housut UFFin kierrätyslaatikkoon viime syksynä ja alkoi saman tien katua sitä.

Myös tämän vappubrunssin aikaan oli pirun kylmä ja maa oli litimärkä. Olimme suunnitelleet hienon piknikin ja saimmekin mukaan kolme kaveria. Servetit ja serpentiinit meinasivat lentää tuulen mukana ja jääpaloilla nautittu sima teki kokemuksesta vieläkin viileämmän. Hytisimme hetken muovipussit pyllyjen alla ja juoksimme kotiin. Kiitos ja anteeks Milka, Iitu ja Ida!

Tää rapputaulu levähti jossain vaiheessa, kun Anniina tökkäsi siihen vahingossa sormella. Pillien liimaus petti ja ne varisivat pitkin lattiaa.

Alvar Aallon kotitalossa ja studiolla vierailun jälkeen yritimme lähteä Munkkiniemestä bussilla keskustaan. Menimme kyllä oikeaan bussiin, mutta olimme väärällä puolella tietä, joten päädyimme Pajamäkeen. Ja mehän tajuttiin tämä vasta päätepysäkillä. Bussikuskilla oli hauskaa, kun kysyimme saammeko istua bussissa siihen asti, että se lähtee takaisin keskustan suuntaan. 

Milja oli kesällä yhden viikonlopun Anniinan luona Vantaalla, jonka aikana otimme kuvat varmaan viiteen postaukseen. Kävimme myös kirppiksillä, joilta Anniina löysi tämän asun kengät ja paidan. Ne piti tietenkin kuvata heti, kun oli kuvaaja käytössä ja kivat maisemat. Tuolloin sattui olemaan kesän lämpimin päivä ja Anniina hikoili tuon villapaidan märäksi.
Myös Milja löysi Helsingin kirppareilta kivoja vaatteita, kuten tuon pitkän läpikuultavan paidan. Asukuvat otettiin jo päivällä blogia varten, mutta illemmalla keksittiin, että Suomenlinnan ilta-auringossa voisi ottaa uudet kuvat. Uusien asukuvien ottaminen ei kuitenkaan oikein onnistunut, sillä lämmin kesäpäivä ja auringonlaskua fiilistellessä nautittu olut aiheuttivat jonkinlaisen levottoman hurmostilan. Päivällä otetut kuvat siis päätyivät blogiin.


Nämä hapsukorvakorut ovat ihan hienot, mutta Milja ei ole muistanut käyttää niitä kertaakaan.

Lokakuussa Milja jakoi postauksen itsetehdystä tauluhyllystä. Hylly olikin tosi kiva ja käytännöllinen. Kuitenkin kiinnityksessä olisi voinut olla parantamisen varaa, sillä muutamien viikkojen päästä Milja heräsi aamulla siihen, kun tauluhylly tippui päälle. Otsaan tuli mojova kuhmu ja verinen naarmu, joista ei onneksi enää näin puolen vuoden jälkeen ole jälkiä.


Muistatko nämä postaukset ensimmäisen vuoden ajalta? 


Ihanaa pääsiäistä! 


- Milja & Anniina

Kommentit