KIRPPISASUT: Farkkupaita ja ihan parhaat vintageshortsitKukkakuviolliset kasarishortsit löytyivät viime kesänä Ekocenteristä. Koska lämpimät kesäpäivät kestävät vain hetken, yritän käyttää niitä niin usein kuin muistan!
Tänään kävin ensimmäistä kertaa Kristiinankaupungissa. Koska sää oli kaunis ja aurinkoinen, päätin pukea päälleni lempishortsini ja ottaa nämä pari asukuvaa. Kristiinankaupungissa on paljon ihanan idyllisiä puutaloja, jotka näyttävät kuvissa tosi sympaattisilta! Oli siis pakko käyttää tilaisuus hyväksi. 

Farkkupaita Ekocenter / Shortsit: Ekocenter / Toppi: Forever21 (lyhennetty mekosta) / Lenkkarit: Facebook-kirppis / Laukku: kirpputorilta Seinäjoelta  / Aurinkolasit: Ebay


Shortsit on ostettu viime kesänä Ekocenteriltä ja ne ovat ilmeisesti muutaman vuosikymmenen takaa. Ehkä 80-luvulta? Tykkään yhdistää niihin muutakin vanhaa, tällä kertaa laitoin päälleni tämän farkkupaidan, joka on myös Ekocenteriltä ja mahdollisesti 80- tai 90-luvulta. Laukku on vanha nahkalaukku, löysin sen joltain Seinäjoen kirpputorilta eurolla!

Vintagehenkisistä laseista täytyy kuitenkin mainita, että ne ovat valitettavasti Ebaysta. En ole pitkiin aikoihin tilannut Ebaysta mitään, sillä mielestäni moniin sieltä tilattuihin tuotteisiin liittyy paljon epäkohtia. Minulla on kuitenkin auringolle herkät silmät, joten tarvitsen tosi tummat linssit laseihini. Tästä syystä olenkin tilannut muutaman kerran juuri aurinkolaseja Ebaysta, koska siellä olen voinut helposti valita laseihin tarpeeksi tummat linssit. No, näitä voin käyttää jopa autolla ajaessani, eikä minun myöskään tarvitse siristellä silmiä niin paljoa, että pää tulisi kipeäksi. Silti olisi paras, jos löytäisin itselleni täydelliset lasit kohtuuhintaan myös muualta.
Oletko sinä käyttänyt tänä kesänä shortseja? Entä oletko tehnyt vintagelöytöjä viime aikoina?

-MiljaKommentit

Lähetä kommentti