Naurettavan helppo DIY: tölkistä kukkaruukku
Kivan näköisestä tölkistä voi askarrella helposti kukkaruukun pienelle viherkasville. Aikaa projektiin menee alle 5 minuuttia!

Meillä on jo pitkään lojunut kaapissa kivannäköinen 0,5 litran kokoinen tyhjä oluttölkki. Olenkin jo jonkin aikaa yrittänyt keksiä sille uutta käyttötarkoitusta, sillä mielestäni tölkin kuvio sopisi kivasti sisustukseen. Päätinkin viimein askarrella tölkistä pienelle kasville astian.

Tuntuu oikeastaan vähän hölmöltä jakaa ohje näin helppoon askarteluun, sillä eihän tähän vaadita kuin muutama minuutti aikaa, tölkki ja sakset. Toki jos hienoa tölkkiä ei satu löytymään, voi kokeilla, jos esimerkiksi akryylimaali tarttuisi tavallisen näköisen tölkin pintaan. Silloin askarteluun kannattaakin varata hieman enemmän aikaa.


Tölkistä askarreltu astia voisi sopia myös yrteille ja esimerkiksi pääsiäisenä rairuoholle. Sen voi tarvittaessa laittaa kaappiin aina odottamaan uutta sesonkia. Tai sitten voi tehdä niin kuin minä, eli ruukkuun voi istuttaa jokin pienikokoisen kasvin.

En ole pitkään aikaan askarrelut mitään. Kenties olikin siis hyvä lähteä liikkeelle helposta jutusta. Oletko sinä askarrellut viime aikoina?

– Milja

Kommentit