Vuoden 2018 luetuimmat postaukset TOP 10

Vuoden vaihtuminen lähenee ja sen kunniaksi tutkimme jälleen blogimme tilastoja ja selvitimme, mitkä postaukset kiinnostivat lukijoitamme eniten vuonna 2018.

Viime vuonna vastaavassa postauksessamme nousivat esiin kauneusaiheet ja erityisesti hiusjutut. Niitä onkin ollut blogissamme tänä vuonna vähemmän. Sen sijaan zero waste -jutut ovat herättäneet erityisesti kiinnostusta vuonna 2018.

Tänä vuonna kirjoitimme muovittomasta maaliskuusta, teimme itse deodoranttia, pyykkietikkaa, kestovanulappuja sekä kestohedelmäpusseja. Kokkasimme seitania, pohdimme vaatevallankumousta ja Anniina muutti Etelä-Suomeen.

Get the toolboxin luetuimmat postaukset vuonna 2018


DIY: Kestovanulaput

Vuoden luetuimmaksi postaukseksi on noussut Anniinan helmikuussa ompelemat kestovanulaput. Flanellista tai muusta pehmeästä kankaasta ommellut meikinpoistolaput vähentävät roskaa ja ne on todella helppo tehdä.


Gluteeniton seitan

Helmikuussa Milja testasi, miten gluteenittoman seitanin valmistaminen onnistuu. Haasteena reseptin kehittämisessä oli se, että seitanille ominainen gluteenijauho piti jättää pois. Tilalle lisättiinkin riisiä ja papuja. Lopputulos ei ollut yhtä sitkeä tai murea kuin tavallisessa seitanissa, mutta hyvää se oli silti!
Etikkahuuhtelu hiuksille

Ei ehkä uskoisi, että etikka toimii hoitoaineen korvikkeena ja silottaa takkuuntuvat hiukset. Milja kokeili itsetehtyä etikkahuuhdetta talven kuivattamiin takkuisiin latvoihin. Hiukset sai harjattua huuhtelun jälkeen yllättävän vaivattomasti.

DIY: Kestohedelmäpussit

Toukokuussa Anniina ompeli kaapista löytyneistä kankaista hedelmäpusseja. Ohjeet pussukan ompeluun löytyvät myös videolta YouTube-kanavaltamme, joka kannattaa laittaa seurantaan. Aiomme tehdä videoita myös ensi vuonna ja toivon mukaan lisääntyvällä tahdilla!


DIY: Deodorantti

Maaliskuussa Anniina testasi helppoa itse tehdyn deodorantin ohjetta tuskastuttuaan etsimään toimivaa luonnonkosmetiikan deodoranttia. Ja hei, se toimii!
DIY: Lierihatun tärkkäys liimalla

Kesäiset lierihatut ovat ihania, mutta joskus silmillä roikkuva lieri aiheuttaa ärsytystä. Lierin saa kuitenkin tärkättyä liiman avulla kestäväksi, jolloin se pysyy kovemmassakin tuulessa paikoillaan.
Suurin osa vaatteistani on ostettu kierrätettynä #vaatevallankumous

Huhtikuussa Milja pohti suhtautumistaan vaateteollisuuteen, -shoppailuun ja -kuluttamiseen. Postaus otti kantaa #vaatevallankumous-kampanjaan, johon osallistuimme edellisenäkin vuonna Instagramissa.DIY: Pyykkietikka

Tammikuussa Anniina halusi jakaa muillekin väkiviinaetikan ilosanomaa: sisustuskaupoissa myytävien kalliiden pyykkietikoiden sijaan tavallinen etikka toimii huuhteluaineena aivan yhtä hyvin.


Muovittoman maaliskuun oivallukset

Maaliskuussa Anniina pohti muoviroskansa määrää ja pohti muovin vähentämistä tässä huhtikuussa julkaistussa postauksessa. Muovin vähentäminen onkin ollut tänä vuonna tosi kuuma peruna - ja hyvä niin!The Ultimate Summer Helsinki Bucket List


Kesäkuussa Anniina jakoi kesäisen Helsinki Bucket listinsä kaikelle kansalle. Ei muuten tullut läheskään kaikkia toteutettua, mutta ensi kesänä sitten taas!

Mikä postauksistamme jäi sinun mieleesi vuodelta 2018? Kiitos menneestä vuodesta ja mahtavaa uutta vuotta kaikille!

– Anniina & Milja

Seuraa meitä Instagrammissa, Facebookissa ja YouTubessa!

Kommentit