Tulostettava kalenteri vuodelle 2019 x 2


Ihanaa alkanutta vuotta! Joko olet ehtinyt valmistautua vuoteen uudella kalenterilla? Jos et, voit printata jomman kumman tekemistäni vuosikalentereista. 
Jo pari kaveria on ilahduttavasti kysynyt, että aionko tehdä blogiin tulostettavan vuosikalenterin tälle vuodelle. Joulunpyhinä oli mukavasti aikaa väkertää kalenteria, joten mielelläni siis jatkan tätä kalenteriperinnettä!

Joka kerta, kun suunnittelen blogiin jotain, pyrin kokeilemaan jotain uutta ja trendikästäkin. Viime vuosina handwritten-fontit ovat olleet suosittuja, joten mielestäni nyt on jo aika kokeilla jotain selkeälinjaisempaa. Tällä hetkellä minua kiehtovat erityisesti sellaiset hieman retrot fontit, joita on voinut nähdä 50 vuotta sitten limsamainoksissa. Tykkään, että fontti saa olla palikkamainen, hieman leikkisä ja kirjainten välit leveitä. Tämän vision pohjalta lähdin suunnittelemaan kalenteria.

Kalenteria tehdessä kuitenkin tajusin, että samanaikaisesti haluaisin tehdä kalenterista yksinkertaisen, mutta myös kokeilla jotain erikoisempaa. Tällä kertaa en saanut näitä molempia tavoitteita mielestäni samaan yhtälöön, joten päädyin julkaisemaan kaksi kalenteria. Toisaalta kertoo onnistuneesta joululomasta, että on aikaa ja intoa pyöritellä Illustratoria kaikessa rauhassa omaksi ilokseen.

Jos jompi kumpi kalenteriprintti kolahtaa, voit käydä printtaamassa kalenterin täältä ja täältä.

–Milja

Kommentit